Lechtal

Lechtal

Genieten van de prachtige panorama's in het hooggebergte

625 Boek nu!

Ideale manier om op een rustige manier wandelingen te maken in het hooggebergte. Voor wie het nog rustiger wil doen kan in de typische bergdorpjes of het mondaine Lech eveneens genieten van de gezonde berglucht en de magnifieke panorama's.

Zaterdag 4 augustus:
Vertrek om 6u te Sleidinge. We rijden met de nodige tussenstops tot in Holzgau voor avondeten en overnachting

Zondag 5 augustus:
We rijden door het Lechtal met de bus tot in Elmen. De bus maakt er rechtsomkeer en in elk dorp op de terugweg kunnen er wandelaars uitstappen om zo terug te keren naar Holzgau via de Lechweg. Vandaag kan je dus het Lechtal bezichtigen als wandelaar of gewoon comfortabel in de autocar.

Maandag 6 augustus:
We rijden naar de ‘ingang’ van het Lechtal: Reutte. We bezoeken deze stad en vertrekken vann hieruit naar de Hahnekamm. Een gondellift brengt ons bovenop deze panoramische top waar we eenvoudige korte wandelingen kunnen maken naar één van de vele hutten. Wie wil kan ook de prachtige wandelweg volgen tot beneden in het dal.

Dinsdag 7 augustus
We rijden naar het skigebied Warth-Schröcken en gaan met de Steffi Alp Express naar 1884m. Van hieruit maken we door het skigebied een wandeling langs Warther Horn en keren terug langs de prachtige Körbersee en Salober. In de verte zien we het skigebied van Lech.

De niet-wandelaars worden per autocar naar Lech gebracht waar we dit mondaine stadje bezoeken.

Woensdag 8 augustus:
De Beierse Kastelen: We rijden langs het prachtig kasteel van Neuschwanstein en bezoeken Kasteel Linderhof. We rijden verder via het klooster van Ettal naar Oberammergau (bekend om zijn passiespelen).

Donderdag 9 augustus:
Vanuit het hotel maken we een korte wandeling tot aan de indrukwekkende hangbrug van Holzgau. Na de middag bezoeken we de wereldberoemde houtsnijschool van Elbigenalp. Studenten van overal uit Oostenrijk komen hier de ambacht van het houtsnijden leren.

Vrijdag 10 augustus:
Terugrit naar huis. Aankomst voorzien omstreeks 21 u.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen