Reschen - Zuid-Tirol

Reschen - Zuid-Tirol

Italie

699 Boek nu!

Reschen vormt niet alleen tijdens de winter de perfecte uitvalsbasis. Ook tijdens de zomermaanden wordt u in hotel Edelweiss in de watten gelegd en kan u boven op de Reschenpass genieten van de fantastische natuurpracht. Hotel Edelweiss beidt naast een uitstekende keuken ook een vernieuwde wellness met als letterlijk hoogtepunt de sauna op de bovenverdieping die uitkijkt over de omliggende bergen en het stuwmeer van Reschen.

Zaterdag 22 september
Vertrek te Sleidinge om 6.00 uur. We rijden via Brussel , Luxemburg en Straatsburg naar Oberhammersbach voor een halte en bezoek in deze prachtige stadje. Inchecken voor verblijf en avondmaal in ons hotel.

Zondag 23 september
Na het ontbijt vertrekken we door het prachtige Zwitserland  en via de Bodenmeer  naar Feldkirch – Arlberg – St Anton ( kort bezoek) naar Reschen. Kamerverdeling en overnachten in Hotel Edelweiss.

Maandag 24 september
Na het buffetontbijt rijden we tot het ommuurde stadje Glurns beneden de Reschenpass voor een bezoek. Na de middagpauze rijden we naar Langtaufers.
Het is een langgerekt, onbedorven hoogdal in de bergen dat is omzoomd met weiden en almen en voert rechtstreeks naar het unieke en imposante decor van de Ötztaler Alpeni met de majestueuze gletsjer van de Weißkugel (3.739 m).

Dinsdag 25 september
We rijden met onze autocar langs de Italiaanse –Oostenrijkse en Zwitserse wegen naar Poschiavo waar we instappen in de Bernina Expres om per trein over de hoog gelegen Bernina pass te rijden en te genieten van de mooiste uitzichten. Bij aankomst in St. Moritz is er nog even tijd om de stad te bekijken.

Woensdag 26 september
We rijden naar Innsbruck en bewonderen verrassend mooie centrum van de stad. Na de middagpauze rijden we tot Wattens naar de Swarovski Kristalwelten. Loop onder kristallen wolken, bewonder Assepoester haar glazen schoentje en gun jezelf een pleziertje in de reusachtige Swarovski shop. Een bezoek aan de vernieuwde kristalwereld van Swarovski is zonder twijfel een schittering voor het oog!

Donderdag 27 september
We nemen de tijd om  met de kabelbaan het skigebied Schöneben te bezoeken. Van hieruit kan je  wandelen tot Rojen, het kleinste dorp in de bergen.  Zeker meer dan de moeite waard om te genieten van de schoonheid van de groene bergen.

Vrijdag 28 september
Na het ontbijt is het al weer tijd om naar huis te rijden. Thuiskomst voorzien omstreeks 22 u.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen