Dagtrips

Dagtrips

Complete dagreizen per autocar

 • Rijsel

  Kerstmarkt

  Er wachten je bijna 80 chalets waar je tal van geschenkideetjes treft en naar hartelust kan proeven van internationale gerechten. Mis vooral het schitterende uitzicht vanop het grote rad niet! De kerstmarkt ligt op de Place Rihour en Place du Général de Gaulle

  Meer info
 • Arras

  Kerstmarkt

  Een magisch decor, duizenden inspiraties voor cadeaus, zoete parfums ... De magie van de kerstmarkt in Arras is een ideale bestemming om u voor te bereiden op de aankomende feestmalen tijdens de feestdagen. Wanneer de nacht valt laat de Kerstmarkt in Arras haar imposante schoonheid zien, op het moment dat de 155 Vlaamse gevels het hart van de stad verlichten.

  Meer info
 • Luik en Maastricht

  Kerstmarkt

  We combineren 2 kerstmarkten op één dag. in de voormiddag bezoeken we Maastricht, een heerlijke sfeervolle stad, met gezellige winkels om alvast wat kerst inkopen te doen! Na de middag rijden we verder naar Luik voor een bezoek het Kerstdorp. In navolging van de Germaanse-traditie straalt het kerstdorp  van Luik, hartje  stad, een magische-sprookjesachtige kerstsfeer uit. 

  Meer info
 • Keulen

  Kerstmarkt

  De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen in wat te beleven. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante Dom van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven. 

  Meer info
 • Aken

  Kerstmarkt Aachen

  De kerstmarkt van Aken – de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

  Meer info
 • Vlaamse Reuzenshow

  Show met grootheden uit de Vlaamse showbizz

  Na een heerlijke maaltijd genieten we van een gezellige middagshow met sterren uit de Vlaamse showbizz: Koen Crucke, David Vandyck, Udo, Salim Seghers en Margriet Hermans. 

  Meer info