Ischgl met Sleepliner - niet meer te boeken

Ischgl met Sleepliner - niet meer te boeken

Uitgerust naar Ischgl met onze nieuwe sleepliner met echte bedden!

875 Boek nu!

Letterlijk een droomreis naar Ischgl. Tijdens de reis heeft u zowel een comfortabele zetel als een echt bed ter beschikking. U stapt dus steeds volledig uitgerust uit zodat u kan genieten van de meer dan 300 km schitterende pistes in Ischgl.

Het Mekka voor de shortski: de sfeer van Ischgl moet je minstens één maal in je leven meegemaakt hebben. Vooral bekend om zijn eindeloze aprés-ski biedt Ischgl hypermoderne skiliften die het resultaat zijn van 150 miljoen investeringen in de afgelopen 5 jaar. Hiermee wordt duidelijk dat skiën toch de belangrijkste activiteit blijft. Je kan er je benen laten trillen van vermoeidheid op de 240 km schitterende pistes of de uitdaging aangaan op de Eleven: 11 km onafgebroken skiën! We logeren in het volledig vernieuwde (2015) Wellnesshotel Mallaun dat ons naast een heerlijke keuken ook 250 m² aan wellness biedt. Een shortski voor levensgenieters!

We vertrekken woensdagavond 3 januari om 20u op de parking van Weidel Tours richting See waar we ’s morgens inchecken in Wellnesshotel Mallaun. We skiën 4 volle dagen en keren terug op zondag 7 januari 19u om zo  maandag 8 januari terug thuis te komen. 

Hotel Mallaun
Het 4-sterren hotel Mallaun ligt vlakbij de bergbahnen van See. Met uw skipas kan je zowel van deze 33km pistes genieten als van de 238 km pistes in Ischgl. De Skibus stopt vlakbij het hotel en na ca. 20 min. kan u de latten aanbinden in Ischgl. Hotel Mallaun werd recentelijk gerenoveerd en biedt naast mooie ruime kamers ook een ruime wellness met zwembad.

Skigebied Ischgl
De “Silvretta-Skiarena” (Ischgl - Samnaun) is één van de bekendste en meest sneeuwzekere skigebieden van Oostenrijk. Vanuit het centrum op 1 377 m hoogte brengen 3 gondelbanen u tot in het hart van het skigebied dat verbonden is met zijn Zwitserse buur Samnaun. Van de 238 km pistes ligt er 90 % tussen de 2 000 en 2 872 m hoogte.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen