Krokusvakantie Reschen

Krokusvakantie Reschen

Italië

1050 Boek nu!

Reeds meer dan 30 jaar onze vertrouwde skibestemming. We hebben 3 hotels in de aanbieding : ons vertrouwde Hotel Edelweiss werd volledig vernieuw waardoor er meer kamers zijn die bovendien ook nog eens ruimer zijn en volledig nieuw werden ingericht. Verder kan u logeren in Hotel Eden, de nieuwe parel in Reschen, of in Hotel Etschquelle, reeds lang een gevestigde waarde .
Voor hotel Edelweis kan je de gratis skibus nemen naar Schöneben en Haideralm. Schöneben is meer op families georiënteerd, won al verschillende malen goud voor de best geprepareerde pistes en heeft een adembenemend Funpark. Nauders in Oostenrijk combineert langere en uitdagende pistes met een gezellige aprés-ski. Voor de langste afdaling van de streek moet u in het gezellige Haideralm zijn. Onze hotels hebben alles wat je van familiehotels kan wensen: gezelligheid troef en een uitstekende keuken. 

Zaterdag 11 februari:
Vertrek te Sleidinge om 19.00 u. Gratis afgesloten parking is voorzien op de parking van de garage van Weidel Tours.

Zondag 12 februari:
Aankomst in Reschen is voorzien om 8.00 u. Bij aankomst genieten we van een ontbijt in het hotel en zullen de kamers verdeeld worden en kan het eventuele skimateriaal gehuurd worden. Niets houdt ons dan nog tegen om ons op de pistes te begeven…

Zaterdag 17 februari:
Na een dagje skiën vertrekken we omstreeks 19.00 u. met de autobus richting Sleidinge.

Zondag 18 februari:
Aankomst te Sleidinge rond 07.00 u

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen