Pitztal 2023

Pitztal 2023

Oostenrijk

785 Boek nu!

In het Pitztal kan u genieten van een bergvakantie in de zomer, midden de natuur en in de zuivere berglucht, omgeven door de besneeuwde toppen van de Tiroler Alpen. Prachtige vergezichten, klaterende bergbeekjes, groene almen, geurige naaldbossen en boven de boomgrens, ruige rotsformaties en het eeuwige ijs. 

maandag 29 mei

We vertrekken om 6u vanuit Sleidinge en rijden met de nodige tussenstops tot in Arzl in het Pitztal.

Dinsdag 30 mei

Na het ontbijt bezoeken we in Arzl de Benni Raich hangbrug. Dit was tot voor kort de hoogste hangbrug van Oostenrijk en werd genoemd naar de bekende en succesvolle skiër die Arzl als thuisbasis had. Na de middag rijden we naar het skigebied Jerzens.

Woensdag 31 mei

We rijden vandaag via Innsbruck naar Kristalwelten van Swarovski.  Loop onder kristallen wolken, bewonder Assepoester haar glazen schoentje en gun jezelf een pleziertje in de reusachtige Swarovski shop. Een bezoek aan de vernieuwde kristalwereld van Swarovski is zonder twijfel een schittering voor het oog! Middagpauze maken we in Hall in Tirol. Smalle middeleeuwse straatjes, eeuwenoude herenhuizen en een imposant 700 jaar oud fort: het historische centrum van Hall is een bijzonder hoogtepunt. 

Donderdag 1 juni

We bezoeken vandaag Reschen, bekend om zijn kerktoren die uit het stuwmeer prijkt als herinnering aan het oorspronkelijke dorp.

Vrijdag 2 juni

We rijden vandaag helemaal tot het einde van het dal en bezoeken de Pitztaler Gletscher. Deze gletscher strekt zich uit tot 3440 m hoogte waardoor u ook in de zomer de ‘eeuwige’ sneeuw kan zien.

Zaterdag 3 juni

Na het ontbijt rijden we richting Italië via de Brennepass alwaar we een tussenstop maken aan het Brennero Outlet center. Op de terugweg maken we een stop in het prachtige Innsbrück.

Zondag 4 juni

Bezoek aan Imst. 

Zondag 1 september

Na het ontbijt laden we de bagage in en rijden we terug naar huis. Aankomst in Sleidinge voorzien omstreeks 19u

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen