Friesland en Waddeneilanden

Friesland en Waddeneilanden

Nederland

535 Boek nu!

Gevarieerde busreis door het hoge noorden van Nederland en Waddeneilanden.

We vertrekken vanuit Sleidinge richting Apeldoorn voor een bezoek aan de stad. Nadien rijden we naar stoeterij ‘’t Swarte Paert. Te midden in de Friese wouden maken we kennis met alle facetten van het sierlijke Friese Paard, het enige originele inlandse paardenras dat Nederland rijk is. We rijden verder naar Leeuwarden waar we inchecken in het Van der Valk hotel voor avondmaal en overnachting.

We rijden vandaag nog verder naar het noorden en bezoeken Ameland, één van de Waddeneilanden. We laten onze bus staan en gaan per boot naar het eiland waar een elektrische bus ons staat op te wachten. We genieten van de prachtige natuur en het bijzondere licht op Ameland. Na deze verkwikkende uitstap in de natuur rijden we terug naar ons Van der Valk hotel in Leeuwarden.

Na het ontbijt checken we uit en rijden we naar Giethoorn waar we middagmaal nemen en een boottocht maken door de smalle kanaaltjes van het groene Giethoorn. In Hollands Venetië kunnen de bewoners zich enkel verplaatsen per boot, te voet of per fiets. Na dit bezoek is het alweer tijd om de reis af te sluiten en terug naar huis te rijden.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen