Kerstreis 2020

Kerstreis 2020

Maastricht

520 Boek nu!

Dit jaar hebben we Maastricht gekozen als bestemming voor onze kerstreis.
De wintermaanden van Maastricht staan bekend als een gezellige en bijzondere tijd.
Hoewel we nu even in een ander tijd leven, blijft Maastricht echter schitteren en fonkelen..
 

Dinsdag 22 December
Om 7u30 vertrekken we vanuit Sleidinge richting Maastricht.
Rond 11u komen we aan en bezoeken we het Magisch Maastricht en de daarbijhorende bekende kerstmarkt. s' Avonds  checken we in, in het Hotel Van der Valk voor het avondmaal en de overnachting.

Woensdag 23 December
Na het ontbijtbuffet vertrekken we langs de Maasvallei zo naar het grote en bekende outletcentrum van Roermond. Tijd genoeg om te winkelen voor die laatste kerstcadeautjes! Rond 16u vertrekken we terug naar het hotel voor een zelf georganiseerde avondwandeling naar het centrum. Het avondmaal en de overnachting gebeurt opnieuw in het hotel Van der Valk.

Donderdag 24 December - Kerstavond
Vandaag ontbijten we iets vroeger want we gaan op rondrit!
In de voormiddag rijden we met een gids door de Mergelstreek en lunchen we in een restaurant in Riemst. Na het middagmaal zetten we onze rondrit verder en neemt de gids ons mee door de stad Luik met een bezoek aan het wereldbekende station Guillemin. We keren tijdig terug naar het hotel om ons klaar te maken voor deze bijzondere avond. s' Avonds genieten we van een kerstmenu en vieren we Kerst in hotel Van der Valk.

Vrijdag 25 December - Kerstdag
Na het ontbijt vangen we onze terugreis aan en rijden we via Turnhout en langs de Kolonieweg om zicht te hebben op de verblijven in Merksplas. 's Middags stoppen we in Baarle Hertog-Nassau voor een middagmaal. Terug in Sleidinge rond 19u.
 

Programma onder voorbehoud van wijzigingen wegens coronamaatregelen.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen