Kerstreis Hengelo 2022

Kerstreis Hengelo 2022

Nederland

485 Boek nu!

Wegens algemene tevredenheid vieren we dit jaar kerst opnieuw in Hengelo in Nederland. Ons Van der Valk Hotel vormt er de ideale uitvalsbasis om de kerstsfeer in Duitsland en Nederland op te snuiven. 

Donderdag 22 december
We vertrekken om 7u30 in Sleidinge en rijden via Venlo en Duisburg naar Oberhausen om te genieten van de kerstsfeer in CentrO. Dit gigantische shoppingcentrum wordt omringd door een grote gezellige kerstmarkt.Je kan hier genieten van de gezelligheid van een echte kerstmarkt of nog snel de laatste cadeautjes kopen in één van de vele winkels in CentrO. ’s Avonds checken we in het Van der Valk hotel in Hengelo.

Vrjdag 23 december
Na het ontbijt rijden we naar Munster waar we de plaatselijke kerstmarkt bezoeken. De Prinzipalmark, het centrum van de stad, schittert in gouden pracht - ongetwijfeld een van de mooiste motieven die een kerstmarkt kan bieden. Maar Münster heeft niet minder dan 6 kerstmarkten, die u allemaal gemakkelijk binnen een paar minuten lopen kunt bereiken. Neem de tijd - en de kerstmarkt van Münster zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Zaterdag 24 december
Vandaag bezoeken we het Kasteel van Loo. Het oude koninklijke paleis (Koningin Beatrix woont nog steeds in een kasteel in het park) is dankzij zijn architectuur en prachtige tuinen zeker een bezoek waard. 's Avonds genieten we van een kerstdiner en vieren we kerstavond in ons hotel.

Zondag 25 december
We verlaten ons hotel en rijden verder via de Haringvliet- en Brouwersdam die deel uitmaken van de Deltawerken. Middagmaal nemen we op de Grevelingendam. Aankomst in Sleidinge voorzien omstreeks 19u.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen