Kerstreis Zwolle 2018

Kerstreis Zwolle 2018

Kerst Nederland

385 Boek nu!

We vieren Kerst in het moderne en luxueze hotel Vander Valk in Zwolle.

Zaterdag 22 december

We vertrekken om 7u30 en rijden via Venlo naar Oberhausen. In CentrO in Oberhausen kan u zowel binnen als buiten genieten van een typische kerstsfeer. Hier heeft u ruim de tijd voor kerstshopping of om eenvoudigweg te kuieren langs de vele sfeervolle kerstkraampjes rond CentrO. Nadien rijden we naar ons Vander Valk hotel in Zwolle.

Zondag 23 december

Vandaag maken we een rondrit rond het Ijselmeer. We bezoeken onder andere Sneek en Volendam. Volendam staat bekend als vissersdorpje met typische authentieke huisjes. Ook mag een portret in traditionele klederdracht niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Volendam. Als we nog wat tijd over hebben dan rijden we verder naar Batavialand in Lelystad: in dit grote Outlet shopping center kan u rustig nog wat shoppen ofwel een bezoekje brengen aan de nabij gelegen replica van het beroemde VOC schip de Batavia.

Maandag 24 december

We bezoeken vandaag het Woudagemaal, het oudste Europese stoomgemaal (met rondleiding). Na het middageten bezoeken we een prachtige Orchideeënhoeve met vlindertuin. Deze hoeve vol met tropische fauna en flora zal u vol verwondering achterlaten bij het zien van zoveel bijzondere planten en duizenden vlinders. Afsluiten doen we met een gepaste kerstdiner in ons hotel.

Dinsdag 25 december

Na het ontbijt laden we de bagage in de bus en rijden we door Holland via de Deltawerken naar huis. Onderweg stoppen we voor een middagmaal aan het Grevelingenmeer. Thuiskomst voorzien omstreeks 18u.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen