Rondreis Schotland - VOLZET

Rondreis Schotland - VOLZET

Schotland

845 Boek nu!

Schitterende rondreis onder leiding van onze Nederlandstalige gids langs de Schotse Highlands met bezoek aan Edinburgh

Woensdag 24 april 2019

Vertrek om 13u30 vanuit Sleidinge richting Ijmuiden alwaar we inschepen en varen naar Newcastle Upon Tyne (vertrek 17.30, Buffetavondmaal en overnachting aan boord).

Donderdag 25 april

Na het ontbijtbuffet aan boord maken we een rit langs de kust naar Schotland. We houden een korte stop in Berwick-on-Tweed alvorens verder te rijden naar Edinburgh. In de namiddag is er een stadsbezoek met uw gids.
Inchecken in het hotel voor avondmaal en overnachting in Edinburgh.

Vrijdag 26 april

Na het ontbijt in het hotel maken we in de voormiddag een uitstap naar Stirling. Dit stukje van Schotland is bruisend met unieke ervaringen, sommige verstopt in het verleden zoals het grote Royal Palace of Stirling Castle, en Bannockburn, waar één van Schotlands meest doorslaggevende veldslagen plaatsvond. Bezoek Edinburgh met facultatief bezoek aan Edinburgh Castle. Avondmaal en overnachting in Edinburgh

Zaterdag 27 april

Na het ontbijt in het hotel checken we uit en vertrekken we vanuit Edinburgh naar Pitlochry. Bezoek aan  Blair Castle. We rijden  via de Grampian Mountains en fotostop aan de whiskybrouwerij van Dalwhinnie  naar Fort William. Avondmaal en overnachting in Fort William.

Zondag 28 april 

Uitstap naar het beroemde Loch Ness. Hier bezoeken we het Clansman Centrum. Aansluitend bezoeken we Ben Nevis Visitor Centre en Distillery.  We rijden verder door het natuurpark Trossachs naar Loch Lomonds. Avondmaal en overnachting in Edinburgh.

Maandag 29 april

Na het ontbijt rijden we naar Jedburgh, het mooiste stadje van Schotland. Na het vrije bezoek en vrij middagmaal rijden we door naar Newcastle waar we inschepen voor de terugreis.  Buffetavondmaal en overnachting aan boord.

Dinsdag 30 april

Na ontbijt op de boot ontscheping en vertrek huiswaarts vanuit IJmuiden.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen