Cruise Noordkaap

Cruise Noordkaap

Noorwegen

1665 Boek nu!

MSC cruise naar de Noorse fjorden en Noordkaap

17 mei: Vertrek met de autocar vanuit Sleidinge richting Hamburg waar we inschepen op de MSC Preziosa

18 mei: We verkennen het schip en genieten van de luxe aan boord tijdens een dagje op zee.

19 mei: Maloy ligt op het pittoreske eiland Vagsoy in de provincie Vestland in Noorwegen. De golvende bergen vormen het decor voor een groot aantal charmante huizen, een neogotische kerk en een haven vol dobberende bootjes. Hier kunt u door de straten slenteren en versgevangen visgerechten proeven of ontspannen op Refviksanden, een zilverkleurig zandstrand van bijna anderhalve kilometer lang. 

20 mei: Op de zuidelijke oever van Noorwegen Romsdal schiereiland, met uitzicht op de prachtige Moldefjorden, is de bestemming in Noord-Europa van Molde omgeven door vegen bergen, meren en watervallen. In de buurt biedt het uitkijkpunt Varden een buitengewoon panorama van 222 besneeuwde bergtoppen, terwijl het eiland Håholmen een fascinerende blik biedt in het leven van de Vikingen.

21 mei: Trondheim, gelegen aan de monding van de rivier de Nidelva aan de zuidelijke oevers van een spectaculaire fjord, is de derde meest bevolkte stad van Noorwegen. Deze bestemming van de Noord-Europa Cruises wordt gevierd om zijn sfeervolle historische stad, de hoofdstad van het land tijdens de Vikingperiode.

22 mei: We varen verder naar het noorden en genieten een dagje van de luxe aan boord van de MSC Preziosa

23 mei: Tegen de middag komen we aan op de hoofdbestemming van de cruise: de Noordkaap. We leggen aan in de haven van Honningsvag, de noordelijkste stad van Noorwegen. De stad staat bekend om zijn mooie kerken, charmante haven en nabijgelegen natuurlijke wonderen. Het is al voorbij middernacht als we afvaren uit deze haven

24 mei: De levendige Noorse haven van Tromsø, gelegen aan de oostkant van het eiland Tromsøya, is verbonden met het vasteland door een elegante brug. Ontdek in de stad een schat aan attracties en bezienswaardigheden, waaronder de iconische Arctic Cathedral. Bekijk het Polar Museum, de botanische tuinen of het cultureel belangrijke kunstmuseum.

25 mei: Rustdag op zee.

26 mei: De levendige havenstad Alesund, gelegen aan de Sunnmøre-kust, is de toegangspoort tot de iconische fjorden van Noorwegen. Deze bestemming wordt geroemd om zijn rijkdom aan art nouveau-architectuur en adembenemende natuurlijke schoonheid. Ontdek in de buurt Hjørundfjord, een watermassa die bekend staat om zijn dramatisch ruige landschap, of ga naar Sugar Top Mountain voor een panoramisch uitzicht over de regio.

27 mei: We varen terug naar Hamburg en genieten voor de laatste dag van alle luxe aan boord van ons schip

28 mei: ontscheping in Hamburg waar de bus van Weidel Tours ons staat op te wachten voor de terugreis

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen