Dagtrips

Dagtrips

Complete dagreizen per autocar

 • Oudenaarde

  Dagreis Oudenaarde

  We beginnen onze dag met een bezoek aan een ambachtelijke likeurstokerij waar onder andere heerlijke Advokaat en artisanale pralines worden gemaakt. Na het middagmaal brengen we een bezoek aan brouwerij Roman die werd opgericht in 1545. We krijgen een rondleiding in de brouwerij en ontvangen er een welkomstpakket. Uiteraard mag een degustatie niet ontbreken.
   Wie Oudenaarde zegt kan niet om de koers heen. We sluiten daarom de dag af met een bezoek aan het wielercentrum Ronde van Vlaanderen.

  Meer info
 • Batavia en Urk

  Nederland

  We rijden met een korte tussenstop naar Batavialand. Dit is een grootoutlet shopping center aan de rand van het Ijselmeer ter hoogte van Lelystad. Wie zin heeft kan hier een dagje shoppen en/of een bezoek brengen aan het maritiem museum en de fantastische replica van het VOC schip. De bus rijdt verder naar Urk. Daar brengen we een bezoek aan het stadje en de beroemde palingveiling.

  Meer info
 • Beringen

  Limburgse mijnen en omgeving

  In Beringen bezoeken we wat ooit één van de economische pijlers van ons land was: de mijnbouw. Onder leiding van een gids krijgen we een boeiende uitleg over het leven in en rond de mijn. Na het middagmaal krijgen we een rondleiding in de plaatselijke moskee en bezoeken we een bessenkwekerij.

  Meer info