Ontdek onze opstapplaatsen

Nieuwe regeling! Geldig vanaf de reizen uit de zomerbrochure (maart 2017)!   Om ook onze klanten uit Lokeren van dienst te zijn hebben wij voor het komende jaar onze opstapregeling een beetje aangepast. U heeft volgende mogelijkheden om met ons mee op reis te gaan:

busses

De makkelijkste optie is dat u uw wagen GRATIS parkeert op onze afgesloten parking in Sleidinge. U beperkt het tijdsverlies van een ophaalronde en uw wagen staat gedurende de volledige reis veilig op onze parking.
Wij hebben extra opstapplaatsen waar u kan worden opgehaald. Afhankelijk van de route en het aantal inschrijvingen voor deze opstapplaats zal onze autocar u ophalen ofwel zal een extra minibus u ophalen.

Moerbeke: Moerhofstraat 31 (Gratis parking bij De Durme)
Lokeren: P&R (Zelebaan tegenover de McDonalds)
Gent: Texaco op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg (N60) en De Pintelaan 

U heeft zelf geen vervoer? Dan halen wij u thuis op en brengen u naar Sleidinge of één van onze opstapplaatsen. U betaalt hiervoor de kleine som van € 10 pp voor de rit heen en terug. Enige voorwaarde is dat u binnen een straal van 25 km van ons kantoor in Lokeren of Sleidinge woont.

 

Omdat we u urenlange ophaalrondes willen besparen, proberen wij onze opstapplaatsen zoveel mogelijk te beperken.  Op die manier kan u ten volle genieten van uw reis.