Over ons

Reeds de derde generatie enthousiaste autocaristen!

busses

Waarom reizen met Weidel Tours

Weidel Tours is een jonge en dynamische onderneming die reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het organiseren van busreizen in gans Europa tegen een voordelige prijs. Wij beschikken over een moderne vloot luxe autobussen (autocars) en goed opgeleide enthousiaste chauffeurs.

Naast de ‘normale’ busreizen organiseren wij ook skireizen, cruises en fietsvakanties.

Wij beloven u steeds een transparante prijs waarbij u als klant geen extra’s dient te betalen!

Geschiedenis

In 1960 werd Sint-Godelieve Cars opgericht door Maurice De Weirdt. Hij begon met uitsluitend taxi en breidde uit met autocars. Enkele jaren later kreeg Maurice de hulp van zijn dochter Marie-Rose De Weirdt en schoonzoon Eric Dellaert.

In 1978 werd een naamsverandering doorgevoerd, Sint-Godelieve Cars werd vervangen door Weidel Tours (dit is een samenstelling van De Weirdt en Dellaert). Marie-Rose en Eric bouwen het bedrijf verder uit met een reisbureau en breidden het wagenpark uit tot 10 autocars en autobussen.

In oktober 2007 nam de derde generatie het roer over onder de vorm van dochter Karen Dellaert en schoonzoon Tim Tfelt.

In januari 2016 nam Weidel Tours het gerenommeerde De Durme reizen uit Lokeren over. Hierdoor werd de vloot uitgebreid naar 19 voertuigen en kan u nu onze reizen boeken via 2 websites (www.weidel.be of www.dedurmereizen.be) en op 2 verkooppunten (Langendam 108, Sleidinge en Tweebruggenstraat 41, Lokeren). Deze groei zorgt voor extra know-how, meer flexibiliteit en een groter aanbod voertuigen en zelf georganiseerde reizen.

Vandaag zorgen de tweede en derde generatie samen voor een positieve mix van ervaring en enthousiasme. Op deze manier kunnen wij u als familiaal bedrijf een zorgeloze reis aanbieden in één van onze comfortable autocars.

Vriendelijke Groeten,

Tim Tfelt en Karen Dellaert