Ischgl met Sleepliner 11/02

Ischgl met Sleepliner 11/02

Ervaar het comfort van een slaapbus met échte bedden

975 Boek nu!

Ervaar het comfort van een échte slaapbus. Elke passagier beschikt over de luxe van een eigen zetel én een echt bed. Geen ombouw onderweg, gewoon comfortabel slapen wanneer u dan wenst. Relax if you can!

Het Mekka voor de shortski: de sfeer van Ischgl moet je minstens één maal in je leven meegemaakt hebben. Vooral bekend om zijn eindeloze aprés-ski biedt Ischgl vooral ook hypermoderne skiliften die het resultaat zijn van miljoenen die jaarlijks worden geïnvesteerd in de vernieuwing van de infrastructuur. Hiermee wordt duidelijk dat skiën toch de belangrijkste activiteit blijft. Je kan er je benen laten trillen van vermoeidheid op de 240 km schitterende pistes of de uitdaging aangaan op de Eleven: 11 km onafgebroken skiën!

We logeren in centrum Ischgl in Wellnesshotel Mallaun. Daarnaast heeft u nog de keuze uit Hotel Hotel Albona én Hotel Gramaser in het centrum van Ischgl of Hotel Auhof in Kappl. Deze shortski kan elke levensgenieter overtuigen!

We vertrekken vrijdagavond om 20u op de parking van Weidel Tours richting See waar we zaterdag morgen inchecken in Wellnesshotel Mallaun. We skiën 4 volle dagen en keren terug op dinsdag 19u om zo woensdagmorgen terug thuis te komen. Bij aankomst op zaterdag worden we ontvangen met een volledig ontbijt in het hotel. We sluiten onze skireis af met een maaltijd in het hotel alvorens we de terugreis aanvatten.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen