Ischgl met sleepliner - 6 februari

Ischgl met sleepliner - 6 februari

Ervaar het comfort van een échte slaapbus

1205 Boek nu!

Ervaar het comfort van een échte slaapbus op weg naar Ischgl. Elke passagier beschikt over de luxe van een eigen zetel én een echt bed. Geen ombouw onderweg, gewoon comfortabel slapen wanneer u dan wenst. Relax if you can!

Ischgl is en blijft dé place to be voor de shortski: Wie de sfeer van Ischgl heeft meegemaakt komt gegarandeerd nog terug. Vooral bekend om zijn eindeloze aprés-ski biedt Ischgl vooral ook hypermoderne skiliften die het resultaat zijn van miljoenen die jaarlijks worden geïnvesteerd in de vernieuwing van de infrastructuur. Hiermee wordt duidelijk dat skiën toch de belangrijkste activiteit blijft. De 240 km perfect geprepareerde pistes staan garant voor eindeloos skiplezier.

We bieden de keuze uit verschillende hotels in het centrum van Ischgl. Naaste de vermelde hotels maken we ook graag een vrijblijvende offerte op maat voor een hotel van uw keuze. Verblijft u liever buiten Ischgl? Het moderne Wellnesshotel Mallaun in See biedt naast een heerlijke keuken ook 250 m² aan wellness. Deze shortski kan elke levensgenieter overtuigen!

We vertrekken maandagavond om 20u op de parking van Weidel Tours richting Ischgl waar we dinsdagmorgen inchecken in ons hotel. We skiën 5 volle dagen en keren terug op zaterdag 19u om zo zondagmorgen terug thuis te komen.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen