Krokusvakantie Reschen met Sleepliner

Krokusvakantie Reschen met Sleepliner

Italië

1165 Boek nu!

Reeds meer dan 30 jaar onze vertrouwde skibestemming. We hebben 3 hotels in de aanbieding : ons vertrouwde Hotel Edelweiss werd 3 jaar geleden volledig vernieuwd waardoor er meer kamers zijn die bovendien ook nog eens ruimer zijn en volledig nieuw werden ingericht. U kan ook kiezen voor hotel Reschnerhof vlakbij de kinderpiste of het 4-sterrenhotel Zum Möhren.
De gratis skibus stopt vlakbij al deze hotels. Schöneben is meer op families georiënteerd, won al verschillende malen goud voor de best geprepareerde pistes en heeft een adembenemend Funpark. Nauders in Oostenrijk combineert langere en uitdagende pistes met een gezellige aprés-ski. Voor de langste afdaling van de streek moet u in het gezellige Haideralm zijn. Onze hotels hebben alles wat je van familiehotels kan wensen: gezelligheid troef en een uitstekende keuken.

Zaterdag 26 februari:
Vertrek te Sleidinge om 20.00 u. Gratis afgesloten parking is voorzien op de parking van de garage van Weidel Tours.

Zondag 27 februari:
Aankomst in Reschen is voorzien om 8.00 u. Bij aankomst genieten we van een ontbijt in het hotel en zullen de kamers verdeeld worden en kan het eventuele skimateriaal gehuurd worden. Niets houdt ons dan nog tegen om ons op de pistes te begeven…

Zaterdag 5 maart:
Na een dagje skiën vertrekken we omstreeks 19.00 u. met de autobus richting Sleidinge.

Zondag 6 maart:
Aankomst te Sleidinge rond 07.00 u

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen