Krokusvakantie - sleepliner

Krokusvakantie - sleepliner

Reschen of Ischgl

1265 Boek nu!

Reeds meer dan 30 jaar onze vertrouwde skibestemming. We hebben 3 hotels in de aanbieding : ons vertrouwde Hotel Edelweiss werd enkele jaren geleden volledig vernieuwd waardoor er meer kamers zijn die bovendien ook nog eens ruimer zijn en volledig nieuw werden ingericht. U kan ook kiezen voor hotel Reschnerhof vlakbij de kinderpiste of het 4-sterrenhotel Zum Möhren.
De gratis skibus stopt vlakbij al deze hotels. Schöneben is meer op families georiënteerd, won al verschillende malen goud voor de best geprepareerde pistes en heeft een adembenemend Funpark. Nauders in Oostenrijk combineert langere en uitdagende pistes met een gezellige aprés-ski. Voor de langste afdaling van de streek moet u in het gezellige Haideralm zijn. Onze hotels hebben alles wat je van familiehotels kan wensen: gezelligheid troef en een uitstekende keuken.

U kan ook kiezen voor het fantastische Ischgl waar we te gast zijn in Verwall en Albona. (Andere hotels mogelijk volgens beschikbaarheid). Ischgl blijft dé place to be in Oostenrijk met de modernste skiliften en restaurants en uiteraard een ongekende sfeer in het dorp. Er is altijd wat te beleven voor jong én oud!

Zaterdag 18 februari:
Vertrek te Sleidinge om 20.00 u. Gratis afgesloten parking is voorzien op de parking van de garage van Weidel Tours.

Zondag 19 februari:
Aankomst in Reschen is voorzien om 8.00 u. Bij aankomst genieten we van een ontbijt in het hotel en zullen de kamers verdeeld worden en kan het eventuele skimateriaal gehuurd worden. Niets houdt ons dan nog tegen om ons op de pistes te begeven…

Zaterdag 25 februari:
Na een dagje skiën vertrekken we omstreeks 19.00 u. met de autobus richting Sleidinge.

Zondag 26 fabruari:
Aankomst te Sleidinge rond 07.00 u

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen