Waarom reizen met Weidel

Reizen met Weidel Tours is reizen zonder zorgen...

busses

Onze grootste troef is onze 50 jaar lange ervaring

Dit is uw garantie voor een geslaagde reis! Tevens stellen wij zelf ons reisprogramma op en voeren wij zelf onze reizen uit.

Geen tijdverlies, rechtstreeks naar uw bestemming

Om ook onze klanten uit Lokeren van dienst te zijn hebben wij voor het komende jaar onze opstapregeling een beetje aangepast. U heeft volgende mogelijkheden om met ons mee op reis te gaan:

De makkelijkste optie is dat u uw wagen GRATIS parkeert op onze afgesloten parking in Sleidinge. U beperkt het tijdsverlies van een ophaalronde en uw wagen staat gedurende de volledige reis veilig op onze parking.
Wij hebben extra opstapplaatsen waar u kan worden opgehaald. Afhankelijk van de route en het aantal inschrijvingen voor deze opstapplaats zal onze autocar u ophalen ofwel zal een extra minibus u ophalen.

Moerbeke: Moerhofstraat 31 (Gratis parking bij De Durme)
Lokeren: Parking Brico (Tweebruggenstraat, tegenover reiskantoor De Durme)
Oostakker: Mediamarkt
Gent: Texaco op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg (N60) en De Pintelaan

U heeft zelf geen vervoer? Dan halen wij u thuis op en brengen u naar Sleidinge of één van onze opstapplaatsen. U betaalt hiervoor de kleine som van € 10 pp voor de rit heen en terug. Enige voorwaarde is dat u binnen een straal van 25 km van ons kantoor in Lokeren of Sleidinge woont.

Omdat we u urenlange ophaalrondes willen besparen, proberen wij onze opstapplaatsen zoveel mogelijk te beperken.  Op die manier kan u ten volle genieten van uw reis.

Plaatsen in de autocar worden bepaald volgens de volgorde van inschrijving.

Datum van inschrijving wordt bepaald door datum van betaling voorschot. Indien mogelijk gaan wij in op uw specifieke eisen.

Kijk en vergelijk wat in de prijs is inbegrepen

Bij Weidel Tours zijn al onze uitstappen en gidskosten in de prijs inbegrepen (tenzij anders vermeld). Op deze manier vermijdt u onaangename verrassingen en kent u op voorhand de correcte prijs van uw reis. Minder zorgen als je reist per autocar Stap in en geniet van alle comfort op de autocar. Ter plaatse wordt u door onze bekwame mensen begeleid. 

Brochure

Omdat wij zelf de reizen begeleiden houden wij onze brochure redelijk beperkt. Zo staan wij steeds zelf in voor een constante kwaliteit aan dienstverlening en gebeurt het zelden dat wij mensen moeten teleurstellen door reizen te annuleren (wat veel vaker gebeurt wanneer er veel afreisdata mogelijk zijn).

Autocars

Elk jaar investeren wij verder om onze vloot te verbeteren. Ondertussen beschikken wij over een vloot van 13 autocars waaronder 2 dubbeldekkers en 2 autocars met Royal Class (beensteunen). In 2016 investeerden we verder met de aankoop van 2 nieuwe autocars.. Deze topautocars zijn zonder uitzondering voorzien van zachte luchtvering, dubbele beglazing, DVD speler met verschillende TV-schermen, krachtige airco, comfortzetels met veiligheidsgordels, individueel aanpasbare tafeltjes, arm- en rugleuningen, voetsteunen, toilet en bar. Door onze verschillende capaciteiten beschikken we steeds over een aangepaste bus voor grote of kleine groepen.